Radio:
BANKER NAJNOVIJI OGLASI BANKER NAJNOVIJI OGLASI

60 EMITOVANJA MALIH OGLASA ZA 24H! NAJEFIKASNIJI, NAJLEPŠI, NAJPOVOLJNIJI OGLASI NA TV BANKER - FIL kanal * 522-228; PROGRAM BANKER-FIL TELEVIZIJE MOŽETE PRATITI U CELOJ JUŽNOJ, ISTOČNOJ I CENTRALNOJ SRBIJI

Uz oglas na BANKER TV dobijate oglas na internetu POTPUNO BESPLATNO * 018/522-228; www.facebook.com/BankerTV

POMAŽEMO NIŠLIJAMA DA KUPE, PRODAJU, IZDAJU, PRONAĐU SVE ŠTO IM JE POTREBNO VAŠ BANKER LTD i FIL TV *018/522-228;

fildizajn@gmail.com VOŽDOVA 13 * 018/522-228; FIL kanal * VOŽDOVA 13 fildizajn@gmail.com

fildizajn@gmail.com 522-228 * BANKER TV - FIL KANAL* 018/522-228;EMISIJE NA TV BANKER

 

" Srbija moj dom "

Србија мој дом

Пројекат “ Србија мој дом “ 2015-2016 година је суфинансиран од стране министарства културе и информисања, сектор за информисање. У емисијама у склопу пројеката из ове године је до сада учествовало преко 70 грађана, припадника бугарске националне мањине. Они су представили своја искуста у прекограничној сарадњи, нове могућности, примере добре праксе, освртали су се на историју наше сарадње, на повезаност српског и бугарског народа. Тренутно се реализују 8 епизода у првом серијалу.

Такође емисију можете пратити и на нашем youtube-u каналу:
https://www.youtube.com/watch?v=bHMbJud-5vM

 

" Prolog "

Pre svega Prolog je namenjen onima koji vole film. Kako je samo polje zahtevno i široko Prolog će pokušati da zahvati i obradi dosta toga, a koliko će u tome uspeti, zavisi će od vremena i Vas samih.
Film nije samo ono što potiče iz Holivuda i što se može jednom nedeljno obraditi na top listama istog. Ne, on je mnogo više i složenije od toga, za one sa ozbiljnijim pristupom i nešto sasvim lagano za one sa površnijim potrebama. Prolog će raditi na tome da zadovolji obe grupe gledaoca jer film ne bi postojao bez i jedne.

Za razliku od većine sajtova posvećenih ovoj temi Prolog će obrađivati SVETSKU kinematografiju, što će reći, da filmovi postoje i izvan onih na američkom i engleskom jeziku.

Nema zemlje bez dobrog naslova, a mi ćemo pronaći svaku koja je i jednom snimila neki.

Za one željne razmišljanja i samoispitivanja, ili, pak, voljne da uđu u diskusiju sa proverenim osobama, biće i klasičara preko Bergmana, Dreyera, Tarkovskog, savremenika Sokurova, Švankmajera, Zvjaginceva, Lija, Stahoa, ali biće tu i i onih željnih lake i brze zabave poput Spilberga, Skorcezija, Kopole, Kjubrika, ukratko, od Bergmana do Spilberga, od Erland Josefsona do Harison Forda.
Dnevne vesti i događanja iz sveta filma čitave nedelje, kritike filmova od najpoznatijih do potpuno nepoznatih naslova, predlog nedelje sa svrhom da podseti na zaboravljene ili upoznate sa manje poznatim naslovima, žanrovi koji će biti predstavljeni u nešto drugačijoj formi, od komedije do pornografije, razgovori sa učesnicima filma izvučeni iz prošlosti, kao i najsvežiji, tema nedelje, top liste iz SAD-a, ali i širom sveta, istorijat filma dvadesetog veka, i iz prve decenije dvadeset prvog gomilaće se iz nedelje u nedelju, gramatiku, tu najmanje poznatu stranu filmskog jezika, objašnjavaćemo svake nedelje, objavljivati muzičke albume iz filmova i zadržati pravo da ponekada iznenadimo još sa nečim. Ne treba baš sve otkrivati, zar ne?

Poduhvat Prologa, očigledno, nije mali, ali nismo ni mi. Ako krenete sa nama od samog početka, garantujemo Vam da će biti truckavo, ali brzo isplativo za vaše interesovanje, kakvo god filmsko ono bilo.
Dosta je razloga da ostanete sa nama.

Najvažniji od svih, iako vam se možda neće dopasti sve što ćete čuti, mi znamo o čemu pričamo.
Dobrodošli.

www.prolog.rs

 

" IT NETWORK "

 


IT Network je namenjen svim zaljubljenicima u nove tehnologije, bilo da se radi o računarima, mobilnim telefonima ili digitalnoj zabavi. IT Network će pokušati da što više stvari obradi i da naši posetioci web sajta i tv gledaoci ne budu uskraćeni sa najnovije informacije.

- IT Novosti
- Aktuelni Hardver i Softver
- Mobilna telefonija
- Video i tv tehnika
- Zanimljive web adrese
- Video igrice - pc i konzole, top liste
- Nagradne igre...

* Za izgled emisije zaduženi su stručnjaci animacije, dizajna i vrhunski poznavaoci IT-a
* Moguće je redovno dopunjavanje emisije novim temama
* Predviđeno trajanje emisije je oko 30 minuta
* Emisija će se emitovati na više tv stanica u Srbiji (www.joombooz.com, a i stalno će se ažurirati na sajtu www.itnetwork.rs) u premijernim i repriznim terminima
* Svake nedelje novo izdanje

KURSNA LISTA
VREMENSKA PROGNOZA
Weather Nis
SLUŠAJTE BANKER UŽIVO
BANKER RADIO
/